MEISTÄ

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

SMALL TITLE

Custom Bikers Finland eli tuttavallisemmin CBF on vuonna 2014 perustettu custompyörillä ajavien naisten ja miesten rekisteröity yhdistys. Moottoripyörän merkillä ei ole väliä, kunhan se on customtyylinen. 

CBF ry:n selkämerkit on esitelty Biker meetingissä syksyllä 2014 ja selkämerkit on myös tavaramerkkisuojattu. Haluamme pitää yhdistyksemme sitoutumattomana ja vapaana, Free Bikers hengessä. Ylläpidämme hyviä suhteita MC-kerhoihin ja muihin motoristiyhdistyksiin. Teemme yhteistyötä mm Poker Run -tapahtumien puitteissa.

CBF kunnioittaa kaikkia moottoripyöräilijöitä ja haluaa omalta osaltaan olla mukana edistämässä moottoripyöräilyharrastuksen ja liikennekulttuurin kehittämistä sekä rehdin moottoripyöräilijähengen ylläpitämistä. CBF on Suomen motoristit ry:n eli SMOTOn kerhojäsen, eli CBF:n jäsen on automaattisesti myös SMOTOn jäsen

CBF.n jäseniä

ympäri Suomea, ilman alueellista jakoa

Jäsenmäärä 23.04.2018

351

Copyright CustomBikersFinland Ry 2017