Blogit

Aurinko on vihdoin alkanut pilkistää pilvien takaa ja lämpötilat kohoavat – se tarkoittaa vain yhtä asiaa: kesä on tulossa, ja se tuo mukanaan ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Suomen upeaa luontoa moottoripyörän selästä. CBF ja custom- moottoripyöräily on enemmän kuin vain harrastus; se on yhteisöllisyyttä, joka yhdistää vapauden tunteen, ihmiset ja yhteisön intohimon.

Kotimaamme tarjoaa upeita reittejä ja maisemia moottoripyöräilijöille kaikkialla maassa. Etelässä voit nauttia mutkaisista teistä ja kauniista järvimaisemista, kun taas pohjoisessa odottavat upeat metsätiet ja tunturimaisemat. Jokainen reitti tarjoaa omanlaisensa seikkailun ja mahdollisuuden löytää uusia paikkoja.

Kesä Suomessa tarkoittaa myös lukuisia moottoripyörätapahtumia, jotka houkuttelevat yhteen samanhenkisiä harrastajia ympäri maata. Näissä tapahtumissa voi tutustua uusiin ihmisiin, ihailla upeita custom-pyöriä ja jakaa kokemuksia sekä vinkkejä reiteistä ja tapahtumista. Tapahtumien tunnelma on aina täynnä energiaa ja intohimoa moottoripyöräilyä kohtaan.

Ehkä kuitenkin kaikkein upeinta custom- moottoripyöräilyssä on se rentouttava tunne, jonka kokee ollessaan tien päällä. Kun istut moottoripyörän selässä ja tunnet tuulen viiman kasvoillasi, kaikki arjen murheet tuntuvat unohtuvan hetkeksi. Moottoripyöräily onkin loistava tapa rentoutua ja päästä irti stressistä – se on melkein kuin meditaatiota liikkeessä. Kypäräterapian voimaa ei tule väheksyä.

Joten kun kesä saapuu ja moottoripyöräsi on valmiina seuraavaa seikkailua varten, muista nauttia jokaisesta hetkestä. Suomen upeat maisemat, CBF:n tapahtumat ja rentouttava tunne tien päällä odottavat sinua – ota siis kaikki irti tästä ainutlaatuisesta elämyksestä!

 

Turvallista kautta kaikille ja pysykää ojien välissä!

- Kaitsu / CBF pj -